Cautare

284 de rezultate pentru "droguri la km 30" (4.65 secunde)
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Sa ia niste droguri usoare!
De la table electronice si dusuri cu masaj pentru elevi, la ateneu satesc si televiziune locala, toate se nasc aici peste noapte, gratie unor proiecte europene istete. ... Nu am plecat la Prundeni cu ideea de a compune un articol primariei si stapanului ei, Ion Horascu.
Potrivit IGPF, in Delta Dunarii si pe litoral, Politia de Frontiera Romana va actiona pentru combaterea migratiei ilegale, contrabandei, a traficului cu droguri, armament, munitie si materiale periculoase, exploatarii ilegale a resurselor minerale si biologice si poluarii deliberate a mediului acvatic.
Seful statului a declarat cu prilejul lansarii raportului Comisiei prezidentiale pentru analiza riscurilor sociale si demografice, ca forul condus de profesorul Marian Preda a realizat o "oglinda a sistemului de protectie sociala din Romania cu toti factorii care au contribuit la ineficienta acestui sistem" ce se poate constitui intr-un document de la care sa porneasca mai departe politici guvernamentale adaptate realitatilor Romaniei.
In plina criza economica, in momentul cel mai dificil al scaderii economice, presedintele cere legalizarea prostitutiei, dezincriminarea consumului de droguri si mai nou un Parlament schiop.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat, cu referire la intentia presedintelui Traian Basescu de a dizolva Parlamentul dupa 7 decembrie, ca, "declaratiile sunt facute la nervi si disperare si nu trebuie bagate in seama.
a fost un profitor al regimului comunist, recunoscand el insusi ca revolutia din decembrie 1989 l-a prins cu un milion de lei (circa 80.000 dolari la cursul de la data respectiva) dobanditi din bisnita cu blugi, casete video, cafea, tigari s.a., procurate din strainatate ca si comandant de nava.
"Vreau feedback de la populatie.
Pe langa contrabanda, barbatul care l-ar fi amenintat pe Borisov este implicat in escrocherie, prostitutie si trafic cu droguri.
Informarea se refera la rezultatele obtinute de echipele mixte interministeriale, constituite prin ordine ale perfectilor, incepand din data de 21 februarie 2011, in baza Ordinului comun al ministrului Sanatatii Publice, ministrului Administratiei si Internelor, ministrului Finantelor Publice, ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si al presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
Voiculescu - suspendarea presedintelui declansata si la initiativa cetatenilor Fondatorul PC Dan Voiculescu face, pe blog, un "apel catre Romania tacuta" pentru a se mobiliza si a demara strangerea de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei inclusiv in sensul introducerii posibilitatii ca suspendarea presedintelui sa poata fi declansata si la initiativa unui milion de romani.
Ca si cum nu ar fi fost de-ajuns recenta umilinta la care ne-au supus francezii, doar in decurs de o luna am ajuns sa fim aratati cu degetul, acuzator, de doua ori.
Perioada iulie - decembrie 2011 - continuare - Iulie Partidul lui Tokes este respins de la inregistrare intr-o prima infatisare in fata instantei.
In fata unor jurnalisti germani, seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, s-a declarat optimist in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
La nivel national exista 57 de oficii postale cu asistenta vamala. ... Coletul poate contine obiecte/produse care nu sunt mentionate pe lista obiectelor interzise, cum e cazul valori la purtator, bani, cecuri, bijuterii, metale pretioase, alimente, alcool, substante explozibile sau toxice, droguri, haine vechi.
Consumul ridicat de astfel de "droguri" se reflecta in vanzarile cu 25% mai mari in primul trimestru al anului. ... A doua companie de pe piata este Hoffman La Roche, care a consemnat vanzari de 103,4 milioane de lei pe primul trimestru.
Industria automobilista pare sa se alinieze din mers la noile prevederi de circulatie si ofera solutii drastice pentru a evita ca soferii care au consumat alcool sau droguri sa urce la volan, punând în pericol atât propria viata, cât si pe a celorlalti.
De asemenea, "Initiativa Copiii Strazii" isi mai propune si formarea a 150 de profesionisti in serviciile sociale nou create, proces care va fi realizat in trei sesiuni de pregatire despre metode si tehnici de interventie pentru depasirea dependentei de drog, elaborarea de programe si strategii comunitare de prevenire a consumului de droguri, precum si metode specifice pentru furnizarea de servicii de asistenta pentru copiii strazii.
Unul dintre aspectele fundamentale ale acestui document se refera la constituirea unor conexiuni de telecomunicatii securizate, ce vor asigura activitatea operationala a retelei, mai ales in ceea ce priveste transmiterea de informatii intre autoritatile statelor membre.
De la 1 iunie, televiziunile vor putea difuza reality show-uri cu scene de violenta fizica, limbaj obscen sau conotatie sexuala numai intre orele 23.
google-analytics.com